Wingen advocatuur
noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Heemskerk

Heemskerk is niet ver van Heemstede, alwaar het kantoor van Wingen Advocatuur is gevestigd. Wij zijn gevestigd in Heemstede. Er is een goede verbinding met Heemskerk.  Nu Heemskerk niet ver gelegen is van Heemstede is het voor u eenvoudig om desgewenst een eerste contact te zoeken met ons kantoor. Uiteraard kunt u ook kosteloos telefonisch contact zoeken.

Wingen Advocatuur, is gesitueerd aan het einde van de Heemsteedse Dreef. Het adres van de hoofdvestiging is: Camplaan 20a/hoek van de Heemsteedse Dreef. U kunt vrij parkeren voor de deur. Wij hebben tevens een bespreeklocatie te HAARLEM aan de Hendrik Figeeweg 1 -en- te IJMUIDEN aan de Middenhavenstraat 40.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op o.a. Familierecht, Scheiding, Alimentatie, Erfrecht.  Ons advocatenkantoor biedt en gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. In een eerste vrijblijvend gesprek zijn uw vragen goed te beantwoorden. Naast Familierecht zijn wij ook gespecialiseerd in Ontslagrecht, Huurrecht en Civiel recht.

023-528 96 62 of 06-432 129 53

advocaat@wingenadvocatuur.nl

Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Inloopspreekuur

Op maandagmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur bent u welkom op ons inloopspreekuur. Maandagavond tussen 19.00 en 20.30 uur is ook mogelijk als u van tevoren een mail stuurt of belt. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke echtscheiding (omgangsregeling, alimentatiewijziging) en problemen met uw werkgever (dreigend ontslag) of uw ondernemersvraag (wanprestatie), kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord. Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent, ook qua kosten.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Bennebroek ? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 5 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Echtscheidingsrecht & Familierecht:

Erfrecht:

Ontslag- en arbeidsrecht:

Huurrecht:

  • Huurrecht woonruimte
  • Huurrecht bedrijfsruimte

Civiel recht:

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 100,- en € 150,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 25 jaar werkervaring in de advocatuur.  Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage die ligt tussen ongeveer € 200,- en € 850,-

U kunt onze advocaat, mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnumer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Heemskerk en bent u op zoek naar een deskundig maar ook betaalbaar advocatenkantoor. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.