Wingen advocatuur
noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Aalsmeer

Advocaat Familierecht Aalsmeer

AALSMEER is dichtbij Hoofddorp, alwaar wij een BESPREEKLOCATIE hebben in Hoofddorp aan de Polarisavenu 53.  Het kantoor van Wingen Advocatuur is gevestigd Heemstede. Op de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a, aan de uitvalsweg naar Cruquius.

Wij bieden vanaf 1989 onze diensten, zowel aan particulieren als aan het midden– en kleinbedrijf.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op o.a. Familierecht, Scheiding, Alimentatie, Erfrecht.  Advocatenkantoor Wingen is gevestigd in Heemstede. Een gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. Naast Familierecht zijn wij ook gespecialiseerd in Ontslagrecht, Huurrecht en Civiel recht in het midden-en kleinbedrijf.

Het adres van de hoofdvestiging is de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te Heemstede. Gratis parkeren voor de deur.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Inloopspreekuur

Op maandagmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur bent u welkom op ons inloopspreekuur. Maandagavond tussen 19.00 en 20.30 uur is ook mogelijk als u vantevoren een mail stuurt of belt. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke echtscheiding (omgangsregling, alimentatiewijziging) en problemen met uw werkgever (dreigend ontslag) of uw ondernemersvraag (wanprestatie), kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord. Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Bennebroek ? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Actueel nieuws kinderalimenatie

Hoge Raad heeft recentelijk beslist over behoefte van een kind. Het kindgebonden budget(=en ‘alleenstaande ouderkop’) komt niet in mindering op de behoefte van het kind. Het kindgebonden budget wordt wel opgeteld bij het inkomen van de vrouw(ervan uitgaande dat vrouw rechte heeft op kinderalimentatie).

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 100,- en € 150,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 25 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage.

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnumer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Bennebroek en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.