noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Gratis juridisch advies

Waarom u kiest voor Wingen advocatuur

Als één van de weinige kantoren biedt Wingen Advocatuur een gratis adviesgesprek aan van ongeveer 45 minuten. Een dergelijk gesprek is niet alleen een oriënterend gesprek. U kunt derhalve onnodige geschillen en procedures voorkomen als u tijdig uw probleem voorlegt in ons gratis adviesgesprek. Dit gesprek kan ook telefonisch worden gevoerd. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis juridisch adviesgesprek van ongeveer 45 minuten. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.

Inloopspreekuur

U kunt ook gebruik maken van een gratis inloop spreekuur op maandagmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Op maandag- dinsdag- en donderdavond is dat ook mogelijk tussen 19.30 en 21.00 uur. U dient dan even vooraf een afspraak te maken per mail of telefonisch. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijk echtscheiding (omgangsregeling, alimentatiewijziging) en problemen met uw werkgever (dreigend ontslag) of uw ondernemersvraag (wanprestatie) en vraag over schade en aansprakelijkheid, kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord. Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijk taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem.

Voordelen Wingen advocatuur

  • Heldere adviezen en klare taal
  • Rechtstreeks contact met advocaat
  • Betrokken en persoonlijk
  • Duidelijke en redelijke tarieven

U kunt ons telefonisch bereiken op: 023-528 96 62.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.