noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Heemstede

Wanneer u in een conflict zit met bijvoorbeeld uw partner, familielid of werkrelatie, dan is het zaak in een vroeg stadium juridisch advies van een advocaat Heemstede in te winnen. Ook wanneer u niet voornemens bent er een rechtszaak van te maken kunt u kosteloos en vrijblijvend een juridisch adviesgesprek aanvragen bij advocatenkantoor Heemstede met een van onze advocaten in Heemstede aanvragen. Ons kantoor te Heemstede is gelegen aan de Camplaan 20-a/hoek Heemsteedse Dreef. Dit kan veel problemen voorkomen. In een juridisch geschil wordt er altijd gekeken naar de feiten; dit kan in de vorm van harde bewijsmaterialen, communicatie, maar ook daden zijn. Het is dus belangrijk dat u in een geschil zo snel mogelijk een advocaat mee laat denken met al uw communicatie met – en acties omtrent de tegenpartij. U kunt bij Wingen Advocatuur, advocatenkantoor Heemstede, altijd binnen enkele dagen een adviesgesprek inplannen. Wij begrijpen dat snelheid in ieder geschil essentieel is.

Wij bieden vanaf 1990 onze diensten, aan op het gebied van Familierecht en Erfrecht. Erfrecht is ingewikkeld en vaak is het gewoon nodig een gespecialiseerde advocaat te consulteren.

Naast Familierecht zijn wij ook werkzaamen en verlenen wij bijstand in CIVIEL RECHT. U dient dan te denken aan wanprestatie bij Contracten en Aansprakelijkheid bij schadezaken en Ontslag.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Hoe werkt ons advocatenkantoor in Heemstede?

Ons advocatenkantoor in Heemstede heeft met meer dan 30 jaar ervaring en met talloze zaken een beproefde strategie ontwikkeld. Onze strategie richt zich op:

  1. U een duidelijk beeld geven van uw positie in een geschil;
  2. Een snelle afhandeling van het conflict;
  3. Een zo goed mogelijke uitkomst;
  4. De kosten voor u zo laag mogelijk houden;
  5. Naast juridische bijstand u ook emotionele bijstand bieden.

Hoe ons advocatenkantoor u kan ondersteunen

Een conflict of geschil komt altijd onverwachts en is zeer vervelend. Veel mensen ervaren veel stress ervan. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek van 45 minuten zult u merken: U staat er niet alleen voor! Op basis van het type zaak zal ons advocatenkantoor u koppelen aan een advocaat in Heemstede die ervaring heeft met zaken zoals de uwe. Hij of zij zal u begeleiden in het hele proces en de juridische hulp bieden, die u nodig heeft. Op basis van de ervaring die wij hebben kunnen wij u proactief de mogelijkheden laten zien die u heeft. Samen met uw advocaat in Heemstede bepaalt u de stappen die we zetten en de uitkomst die u wenst en die haalbaar is. Neem contact op en plan een kennismaking in.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Advocaat Heemstede, Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

U kunt gebruiken van dit kosteloos adviesgesprek doordat u een mail stuurt of gewoon belt. In het algemeen is binnen twee dagen een bespreking mogelijk.

Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke Echtscheiding (of o.a. omgangsregeling, zorgregeling, alimentatiewijziging) en op het gebied van Erfrecht kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Heemstede? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Mr Mark Wingen is gedreven en zoekt altijd naar een praktische doelmatige oplossing.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Redelijke Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 120,- en € 170,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 30 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage (Deze ligt tussen ongeveer € 200,- en € 850,-).

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnummer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Heemstede en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.