Wingen advocatuur
noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Hoofddorp

Wanneer u te maken heeft met een conflict, of het nu zakelijk of in familiekringen is, dan is het verstandig zo snel mogelijk juridisch advies in te winnen. In omgeving Hoofddorp komt u al snel uit bij Wingen Advocatuur, advocaat Hoofddorp. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een begrip bij iedereen die ooit een advocatenkantoor Hoofddorp nodig heeft gehad.

Wij bieden vanaf 1990 onze diensten, aan op het gebied van Familierecht en Erfrecht. Erfrecht is ingewikkeld en vaak is het gewoon nodig een gespecialiseerde advocaat te consulteren.

Tevens verleent ons advocaatkantoor bijstand in civielrechtelijke geschillen(contracten, schade en aansprakelijkheid en ontslag).

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Er is inmiddels een groot klantenbestand in de gemeente Haarlemmermeer, waaronder Nieuw-Vennep. De hoofdvestiging is gelegen op de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te Heemstede.

De talloze zaken die wij behandeld hebben, geven ons de voorsprong om middels een gratis adviesgesprek u in 45 minuten een helder beeld van uw situatie te geven. Juist in een vroeg stadium kan dit u helpen om uw positie in het geschil te bepalen. Het kan u gebeuren dat u met uw daden of woorden per ongeluk uw positie verzwakt. Ook in uw geval zal het het beste zijn om een afspraak met onze advocaat in Hoofddorp te maken voor uw verder contact onderhoud met de tegenpartij.

Onze advocaten in Hoofddorp staan voor u klaar

Als u een advocaat in Hoofddorp zoekt, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met mr Mark Wingen op om in een vrijblijvend adviesgesprek uw verhaal te vertellen. Wij kijken dan samen naar de zaak. U kunt onze advocaten in Hoofddorp eventueel een mail sturen waarin u vertelt waarover u advies wenst. Hij kan zich dan voorbereiden op het gesprek met u. U doet er in elk geval goed aan in de tussentijd geen contact meer te hebben met de tegenpartij tot u het juridisch advies heeft ingewonnen.

Er zijn voor u nog geen kosten verbonden aan het adviesgesprek. Tijdens het gesprek zal onze advocaat uw positie in heldere taal uitleggen en u adviseren over de vervolgstappen welke u kunt zetten. Daarnaast ontvangt u een offerte van ons advocatenkantoor en kunt u bepalen of wij u verder in het geschil zullen adviseren en uw zaak zullen behartigen.

Kosten advocatenkantoor Hoofddorp

Het adviesgesprek is zeer belangrijk, ook voor ons om een goede begroting van uren en kosten te maken. Wij kijken bij het bepalen van de kosten er altijd naar dat uw financiële belang in uw zaak groter is dan de kosten die gemaakt dienen te worden. Daarnaast kijken we naar de ervaring die wij met uw type zaak hebben.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op o.a. FAMILIERECHT, Omgangsregelingen, Echt- Scheiding, Alimentatie en meer dan 10 jaar op het gebied van ERFRECHT. Erfrecht is ingewikkeld en het is steeds vaker nodig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Advocatenkantoor Wingen heeft zijn hoofdvestiging in Heemstede. Een gratis gesprek ook in de avonduren is mogelijk. Naast Familierecht zijn wij ook werkzaam in CIVIEL RECHT. U dient dan te denken aan wanprestatie bij Contracten en Aansprakelijkheid bij schadezaken en Ontslag.

Neemt u gerust contact met ons op om uw zaak aan ons voor te leggen en eventueel direct een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Wij horen graag van u.

Hoofddorp is dichtbij Heemstede. Het kantoor van Wingen Advocatuur is gelegen aan de uitvalsweg naar Cruquius in Heemstede.

Wij een bespreeklocatie in Hoofddorp aan de Polarisavenue 53. Wij bieden vanaf 1990 onze diensten aan. Er is inmiddels een groot klantenbestand in de gemeente Haarlemmermeer, waaronder Nieuw-Vennep. De hoofdvestiging is gelegen op de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te Heemstede. Gratis parkeren voor de deur.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Gratis adviesgesprek, Advocaat Hoofddorp

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Kosteloos Adviesgesprek

U kunt gebruiken maken van dit kosteloos adviesgesprek doordat u een mail stuurt of gewoon belt. In het algemeen is binnen twee dagen een bespreking mogelijk. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke Echtscheiding (over o.a. omgangsregeling, alimentatiewijziging, zorgregeling, alimentatiewijziging) en op het gebied van Erfrecht kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Hoofddorp? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 150,- en € 180,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 30 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage (Deze ligt tussen ongeveer € 200,- en € 850,-)..

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnummer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Hoofddorp en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.