familierecht
noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Echtscheidingsrecht & Familierecht

Het personen- en familierecht is een zeer uitgebreid rechtsgebied waar vrijwel iedereen wel eens te maken krijgt. Dat is niet alleen het geval bij een echtscheiding of beëindiging relatie, maar ook bijvoorbeeld bij de erkenning van een kind of bij een onder-curatelestelling. Tijdens, maar ook daarna, kunt ook te maken hebben met een beëindiging van het gezamenlijk gezag, of wijziging van een omgangsregeling of herberekening wijziging kinder- of partneralimentatie. Wij hebben ook oog voor de emotionele gevolgen doordat uw beslissing een grote impact op uw kinderen kan hebben. Het is, juist vanwege de emotionele kant van de zaak, belangrijk om u professioneel bij te laten staan, zodat u geen beslissingen neemt waarvan u de gevolgen niet kunt overzien.

Deskundige juridische bijstand is noodzakelijk om tot goede afspraken te komen. Naast het tot stand brengen van de scheiding dient er vaak nog meer geregeld te worden zoals het opstellen van een ouderschapsplan, de verdeling van de vermogensbestanddelen en het beoordelen van uw alimentatieaanspraken.

Wat is de beste oplossing: onderhandelen, scheidingsbemiddelaar zoeken of een procedure startten In eerste kosteloos gesprek krijgt u een advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarom kan bemiddeling/mediation een goede manier zijn om (verdere) conflicten te voorkomen en in een vroeg stadium afspraken te maken die ook in de toekomst houdbaar blijven. Beide partners laten zich dan gezamenlijk bijstaan door één advocaat die de belangen van beide partijen behartigt. Alle afspraken worden vastgelegd in een convenant en/of ouderschapsplan.

Mr Mark Wingen is beschikt over de vereiste deskundigheid en is aangesloten bij de vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS). In een persoonlijk gesprek besteedt hij aandacht aan uw specifieke wensen. Hij staat u bij met advies zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.