Wingen advocatuur
noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Haarlemmermeer

advocaat haarlemmermeerWanneer u zoekt naar advocaat in de gemeente Haarlemmermeer  omdat u een zakelijk of familie gerelateerd geschil heeft, is de kans groot dat u bij ons uitkomt. Ons advocatenkantoor Haarlemmeer heeft een bespreeklocatie in Hoofddorp aan de Polarisavenue 53.

Het kantoor specialiseert zich in Echtscheidingsrecht, Familierecht, en Erfrecht. Tevens zijn wij thuis in het algemene civiele recht (zoals schade, contracten, wanprestatie).

U kunt in een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aangeven waar u juridisch advies of juridische hulp bij nodig heeft. U kunt hiervoor langskomen op ons advocatenkantoor in de Haarlemmermeer of indien u liever telefonisch contact heeft, is dit ook mogelijk. In dit gesprek krijgt u een helder eerste advies en kunnen we u een verwachting van de kosten geven.

Dit is de werkwijze van onze advocaten in Haarlemmermeer

Op ons advocatenkantoor is Mr Mark Wingen al meer dan 30 jaar actief. Hij heeft zeer veel ervaring en een breed inzicht in diverse rechtsgebieden. Hij combineert zijn ervaring van alle eerdere zaken in een sterke werkwijze die wij voor u in kunnen zetten.

Wanneer Wingen Advocatuur uw zaak aannemen zal Mr Mark Wingen, altijd in overleg met u, stappen zetten om zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te komen. Het kan zijn dat uw zaak niet voor de rechter komt, maar dat er een schikking plaatsvindt.

Belangrijk hierbij is dat we zo spoedig mogelijk een standpunt innemen naar de tegenpartij. Door een duidelijk standpunt in te nemen, kan er sneller een oplossing gevonden worden. U bent ook harte welkom op ons advocatenkantoor in Haarlemmermeer.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Haarlemmermeer is verbonden aan Heemstede. Advocatenkantoor Wingen heeft zijn hoofdvestiging in Heemstede. Het adres van is Camplaan 20a te Heemstede. Gratis parkeren voor de deur.

Ons kantoor, Wingen Advocatuur, is gesitueerd aan het einde van de Heemsteedse Dreef, richting Hoofddorp.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op o.a. FAMILIERECHT, Omgangsregelingen, Echt- Scheiding, Alimentatie en meer dan 10 jaar op het gebied van EFRECHT.

Erfrecht is ingewikkeld en het is steeds vaker nodig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Naast Familierecht zijn wij ook werkzaam in CIVIEL RECHT. U dient dan te denken aan wanprestatie bij Contracten en Aansprakelijkheid bij schadezaken.

Wat zijn de kosten?

Hoewel een goede advocaat in Haarlemmermeer vinden beter is dan een goedkope advocaat, begrijpen wij dat niet iedereen een groot budget heeft voor juridische geschillen. Vaak komt het onverwacht en geeft het u al veel zorgen. Advocatenkantoor Wingen is betrokken bij uw zaak maar ook bij u als persoon. Wij wegen de kosten altijd af met het voor u te behalen financiële belang.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Advocaat Haarlemmermeer, Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Wij adviseren u eerst voor wij u kosten in rekening brengen. Hierdoor is het eerste adviesgesprek altijd gratis. Maak een afspraak voor uw gratis adviesgesprek.

.U zoekt naar “Advocaat Haarlemmermeer ” omdat u een conflict heeft met een persoon of een organisatie of omdat u een zaak heeft waar u juridisch advies bij nodig hebt. Wingen Advocatuur is met meer dan 30 jaar ervaring een begrip voor mensen die naar een Advocaat Haarlemmermeer zoeken. Wij kunnen u helpen wanneer u al in een geschil zit of wanneer u verwacht een geschil te krijgen. U kunt uw verhaal in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met onze advocaat, mr Mark Wingen, bespreken. Hij zal uw zaak beoordelen en kan u in dit gesprek adviseren over uw mogelijkheden.

Kosteloos Adviesgesprek

U kunt gebruiken maken van dit kosteloos adviesgesprek doordat u een mail stuurt of gewoon belt. In het algemeen is binnen twee dagen een bespreking mogelijk. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke Echtscheiding (of o.m. omgangsregeling, alimentatiewijziging) en op het gebied van Erfrecht kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Haarlem? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in de genoemde rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Mr Mark Wingen is gedreven en zoekt altijd naar een praktische doelmatige oplossing.

Redelijke Tarieven

Wij hanteren geen basisuurtarief. Het uurtarief hangt af van de ingewikkeldheid van de zaak, rechtsbelang en spoedeisendheid en de duur van de zaak.

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 30 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent.

Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage.

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnummer (023-528.9962) ook op zijn mobiele telefoonnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Haarlem en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op. 

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.