noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Haarlem

Wanneer u zoekt naar advocaat Haarlem omdat u een zakelijk of familie gerelateerd geschil heeft, is de kans groot dat u bij ons uitkomt. Ons advocatenkantoor Haarlem specialiseert zich namelijk in FAMILIERECHT (echtscheiding, omgang, alimentatie etc), ERFRECHT(erfdeel, afwikkeling erfenis etc.) en CIVIELRECHT (schade en aansprakelijkheid, einde arbeidsovereenkomst). Wingen Advocatuur staat bij de Orde van Advocaten geregistreerd in deze rechtsgebieden.

Erfrecht is ingewikkeld en het is steeds vaker nodig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Ons advocatenkantoor nabij Haarlem is inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip. Niet alleen wegens ons brede expertise en ruime ervaring, maar we zijn ook bekend omdat onze focus is gericht op persoonlijk contact en het meedenken met uw situatie. Zo bieden wij altijd een Adviesgesprek aan.

U kunt in een kosteloos en vrijblijvend gesprek aangeven waar u juridisch advies of juridische hulp bij nodig heeft. U kunt hiervoor langskomen op ons advocatenkantoor nabij Haarlem of indien u liever telefonisch contact heeft, is dit ook mogelijk. In dit gesprek krijgt u een helder eerste advies en kunnen we u een verwachting van de kosten geven.

Dit is de werkwijze van onze advocaten in Haarlem

Op ons advocatenkantoor is Mr Mark Wingen al meer dan 30 jaar actief. Hij heeft zeer veel ervaring en een breed inzicht in genoemde rechtsgebieden. Hij combineert zijn ervaring van alle eerdere zaken in een sterke werkwijze die wij voor u in kunnen zetten.

Wanneer Wingen Advocatuur uw zaak aannemen zullen Mr Mark Wingen, altijd in overleg met u, stappen zetten om zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te komen. Het kan zijn dat uw zaak niet voor de rechter komt, maar dat er een schikking plaatsvindt.

Oplossingsgerecht, slagvaardig en doelmatig

Wanneer u in een geschil zit of wanneer u een conflict heeft waar u niet uitkomt, dan is het verstandig zo vroeg mogelijk juridisch advies in te winnen. Wij van Wingen Advocatuur willen de drempel voor juridisch advies zo laag mogelijk maken.  . Dus ook wanneer u nog niet zeker bent of u een advocaat wenst in te schakelen, zal het helder krijgen van uw (juridische) mogelijkheden u zeker helpen.   .

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. E.en goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Lisse ?

Wij proberen een goed beeld ter krijgen van hoe u in de zaak staat. De wensen van de cliënten. staan voorop. Wij durven kritisch te zijn en wijzen u in eerste gesprek op de haalbaarheid.  Wij begrijpen dat juridische problemen erg vervelend voor u zijn. Vandaar dat bij ons de drempel voor het krijgen van juridische hulp zo laag mogelijk is. In eerste vrijblijvend gesprek is ons advocatenkantoor in staat uw wensen in kaart te brengen en een goed eerste kosteloos advies te geven.  Door een duidelijk standpunt in te nemen, kan er sneller een oplossing gevonden worden.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

 Kantoor in de regio Haarlem.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Haarlem is direkt verbonden aan Heemstede. Advocatenkantoor Wingen heeft zijn hoofdvestiging in Heemstede. Het adres van is Camplaan 20a te Heemstede. Op de hoek met de Heemsteedse Dreef. Gratis parkeren voor de deur.

Ons kantoor, Wingen Advocatuur, is gesitueerd aan het einde van de Heemsteedse Dreef, richting Hoofddorp.

Wij hebben een bespreeklocatie aan de Hendrik Figeeweg 1 te Haarlem. Omdat Haarlem praktisch één geheel vormt met Heemstede worden wij door vele rechtzoekenden uit Haarlem benaderd.

Wat zijn de kosten ?

Hoewel een goede advocaat in Haarlem vinden beter is dan een goedkope advocaat, begrijpen wij dat niet iedereen een groot budget heeft voor juridische geschillen. Vaak komt het onverwacht en geeft het u al veel zorgen.  Wij wegen de kosten altijd af met het voor u te behalen financiële belang. Ook kan uw draagkracht daarbij meespelen. Een toevoeging(gefinancierde rechtshulp) kunnen wij aanvragen als u daarvoor in aanmerking komt. Wij adviseren u hierover voor wij u kosten in rekening brengen. Hierdoor is het eerste adviesgesprek altijd kosteloos.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Advocaat Haarlem, Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Kosteloos Adviesgesprek

U kunt gebruiken maken van dit kosteloos adviesgesprek doordat u een mail stuurt of gewoon belt. In het algemeen is binnen twee dagen een bespreking mogelijk. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke FAMILIERECHT  (of o.m. echtscheiding, omgangsregeling, alimentatiewijziging) en op het gebied van ERRECHT (erfdeel, testament, etc,) kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Haarlem? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in genoemde rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Mr Mark Wingen is gedreven en zoekt altijd naar een praktische doelmatige oplossing.


Redelijke Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 150,- en € 150,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 30 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage. (Deze ligt tussen ongeveer € 200,- en € 850,-).

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnummer (023-528.9962) ook op zijn mobiele telefoonnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Haarlem en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.