Bent u op zoek naar een advocaat Hillegom omdat u een conflict of geschil heeft of omdat u advies van een advocaat wilt inwinnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Wingen Advocatuur, advocatenkantoor Hillegom, vinden wij persoonlijk contact uitermate belangrijk. Ons advocatenkantoor nabij Hillegom is inmiddels al meer dan 30 jaar een begrip. Niet alleen wegens ons brede expertise en ruime ervaring, maar we zijn ook bekend omdat onze focus is gericht op persoonlijk contact en het meedenken met uw situatie. Zo bieden wij altijd een gratis kennismakingsgesprek aan.

De mens staat centraal

Zoals eerder aangegeven, kunt u met onze advocaat voor zaken rond Hillegom een kosteloos kennismakingsgesprek inplannen. Ons advocatenkantoor nabij Hillegom stelt de mens centraal. Wij begrijpen dat juridische problemen erg vervelend voor u zijn. Vandaar dat bij ons de drempel voor het krijgen van juridische hulp zo laag mogelijk is.

Advocatenkantoor Hillegom

Met onze jarenlange ervaring hebben wij ons in meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd. De belangrijkste zijn familierecht, erfrecht en civielrecht. Wij behandelen veel zaken voor mensen die een advocaat in Hillegom of omgeving nodig hebben. Ons advocatenkantoor in de regio Hillegom staat u graag bij in zaken die iedereen kunnen treffen. Denk hierbij aan een echtscheiding, ontslag, conflicten rondom een erfenis, geschil rondom een aan- of verkoop (bijvoorbeeld via internet) en nog veel meer. Ook helpen wij ondernemers die te maken hebben met wanprestaties, contracten of het opstellen van voorwaarden. Ons advocatenkantoor nabij Hillegom kan putten uit zeer veel ervaring en zet deze graag in voor uw zaak. Neem gerust contact met ons op of kom langs.

Hillegom is dicht in de buurt van Heemstede. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op o.a. Familierecht, Scheiding, Alimentatie, Erfrecht. Het Advocatenkantoor Wingen is gevestigd in Heemstede. Een gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. Naast Familierecht zijn wij ook gespecialiseerd in Ontslagrecht en Huurrecht.

De hoofdvestiging bevindt zich op de hoek van de Heemsteedse Dreef , het adres is: Camplaan 20a te Heemstede, telefoon 023-528 96 62, e-mail: advocaat@wingenadvocatuur.nl. Ook hebben wij een consultvestiging in Hoofddorp aan de Polarisavenu 53 en in Haarlem aan de Hendrik Figeeweg 1.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke Echtscheiding (over o.a. omgangsregeling, zorgregeling, alimentatiewijziging, zorgregeling,) en op het gebied van Erfrecht kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord

Inloopspreekuur

Op maandagmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur bent u welkom op ons inloopspreekuur. Maandagavond tussen 19.00 en 20.30 uur is ook mogelijk als u vantevoren een mail stuurt of belt. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke echtscheiding (omgangsregling, alimentatiewijziging) en problemen met uw werkgever (dreigend ontslag) of uw ondernemersvraag (wanprestatie), kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord. Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Bennebroek ? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 120,- en € 170,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 30 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage.

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnumer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Hillegom en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.