Wanneer u ons gevonden heeft doordat u zocht naar “Advocaat Lisse”, dan heeft u meteen een van de meest ervaren advocatenkantoren in Lisse en omstreken gevonden. Onze ervaring van meer dan 30 jaar in onder andere familierecht, civiel recht en erfrecht geeft ons een hoge meerwaarde. Dagelijks zetten wij onze kennis en ervaring in voor het behartigen van de belangen van onze klanten. Naast onze normale werkzaamheden binnen ons advocatenkantoor Lisse, bieden wij gratis juridisch advies. U kunt hiervoor vrijblijvend een kennismaking inplannen.

Schakel tijdig advocaat Lisse in

Wanneer u in een geschil zit of wanneer u een conflict heeft waar u niet uitkomt, dan is het verstandig zo vroeg mogelijk juridisch advies in te winnen. Wij van Wingen Advocatuur willen de drempel voor juridisch advies zo laag mogelijk maken. Het feit dat de meeste mensen een advocaat inschakelen een grote stap vinden, betekent niet dat u zich niet laten informeren over uw mogelijkheden. Wij bieden gratis en vrijblijvend juridisch advies. Dus ook wanneer u nog niet zeker bent of u een advocaat wenst in te schakelen, zal het helder krijgen van uw (juridische) mogelijkheden u zeker helpen. De reden om tijdig onze advocaat Lisse in te schakelen, is omdat u soms zonder dat u het door heeft met uw woorden en handelingen uzelf in een conflict kunt benadelen. Een advocaat kan u precies vertellen wat u beter wel of niet kunt doen.

Advocaat voor echtscheidingen of ontslag in Lisse

Ons advocatenkantoor nabij Lisse werkt in meerdere rechtsgebieden en staat mensen bij in allerlei zaken. De meest voorkomende zaken zijn echtscheidingen of problemen met een (voormalig) werkgever. U kunt uw verhaal tijdens de afspraak aan onze advocaat vertellen waarna hij u inhoudelijk kan adviseren. Wanneer u daarna ons advocatenkantoor Lisse wilt inschakelen, kunnen wij uw zaak snel oppakken en hebben wij al de nodige kennis van uw zaak. Neem contact op om uw afspraak in te plannen.

Advocaat gezocht?

Lisse is slechts ongeveer 10 tot 15 kilometer verwijderd van Heemstede, hier bevindt zich het kantoor van van Wingen advocatuur. Omdat Lisse zo dichtbij gelegen zijn is bieden wij onze diensten in deze regio aan.

De hoofdvestiging bevindt zich op de hoek van de Heemsteedse Dreef , het adres is: Camplaan 20a te Heemstede, telefoon 023-528 96 62, e-mail: advocaat@wingenadvocatuur.nl. Ook hebben wij een consultvestiging in Hoofddorp aan de Polarisavenu 53.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op o.a. Familierecht, Scheiding, Alimentatie, Erfrecht. Een gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. Naast Familierecht zijn wij ook gespecialiseerd in Ontslagrecht, Huurrecht en Civiel recht.

Het adres van de hoofdvestiging is de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te Heemstede. Gratis parkeren voor de deur.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-4321.29.53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Advocaat Lisse, Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Bennebroek ? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 120,- en € 170,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 25 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage.

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnumer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Lisse en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.