noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Velserbroek

U zoekt naar “Advocaat Velserbroek” omdat u een conflict heeft met een persoon of een organisatie of omdat u een zaak heeft waar u juridisch advies bij nodig hebt. Wingen Advocatuur is met meer dan 30 jaar ervaring een begrip voor mensen die naar een Advocatenkantoor Velserbroek zoeken. Wij kunnen u helpen wanneer u al in een geschil zit of wanneer u verwacht een geschil te krijgen. U kunt uw verhaal in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met onze advocaat Velserbroek bespreken. Hij zal uw zaak beoordelen en kan u in dit gesprek adviseren over uw mogelijkheden. Het is verstandig om het inwinnen van juridisch advies zo snel mogelijk te doen. Met uw woorden en daden kunt u in een conflictsituatie uzelf in de problemen brengen. Wacht dus niet met hulp zoeken in de hoop dat problemen vanzelf verdwijnen. In onze ervaring doen ze dit namelijk zelden.

Juridisch advies inwinnen bij Advocatenkantoor Velserbroek

Als advocatenkantoor nabij Velserbroek bieden wij meerdere opties waarop u juridisch advies kunt inwinnen. Wij doen dit vanuit onze core value, namelijk: de drempel voor juridische hulp zo laag mogelijk maken. Wanneer u onze advocaat voor zaken in en rondom Velserbroek wilt spreken, dan kunt u gerust een afspraak maken. Wanneer u een afspraak maakt zal onze advocaat voor zaken Velserbroek tijd voor u reserveren. Wanneer u niet overdag kunt komen, dan heeft u de mogelijkheid om op maandag, dinsdag of donderdagavonden op ons advocatenkantoor nabij Velserbroek langs te komen. De kennismakingsafspraak is volledig kosteloos.

Een heldere kijk op de zaak

In het meer dan 30 jaar bestaan van ons advocatenkantoor hebben wij tal van zaken behandeld. De meest voorkomende zijn zaken zoals echtscheidingen, geschillen over een erfenis en problemen op het werk. Kortom, al deze ervaring die wij opgebouwd hebben, stellen ons in staat ook uw zaak snel en adequaat af te kunnen handelen. Wij stellen in onze werkwijze de mens centraal en werken altijd om een zo snel en zo goed mogelijke oplossing voor u te bereiken zodat u weer door kunt met uw leven.

Wingen Advocatuur heeft Velserbroek vanaf 1989 als één van zijn werkgebieden. Wij zijn gevestigd in Heemstede. Er is een goede verbinding met Velsen.

De hoofdvestiging is gelegen op de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te HEEMSTEDE, advocaat@wingenadvocatuur.nl. . Ons kantoor is gelegen op de hoek van de Heemsteedse Dreef. Wij hebben tevens een bespreeklocatie te HAARLEM aan de Hendrik Figeeweg 1.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op o.a. Familierecht, Scheiding, Alimentatie, Erfrecht. Advocatenkantoor Wingen is gevestigd in Heemstede. Een gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. Naast Familierecht zijn wij ook gespecialiseerd in Ontslagrecht, Huurrecht en Civiel recht.

Het adres van de hoofdvestiging is de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te Heemstede. Gratis parkeren voor de deur.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke Echtscheiding (over o.a. omgangsregeling, zorgregeling, alimentatiewijziging, zorgregeling,) en op het gebied van Erfrecht kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord.

Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Inloopspreekuur

Op maandagmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur bent u welkom op ons inloopspreekuur. Maandagavond tussen 19.00 en 20.30 uur is ook mogelijk als u vantevoren een mail stuurt of belt. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke echtscheiding (omgangsregling, alimentatiewijziging) en problemen met uw werkgever (dreigend ontslag) of uw ondernemersvraag (wanprestatie), kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord. Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Velserbroek ? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Actueel nieuws kinderalimenatie

Hoge Raad heeft recentelijk beslist over behoefte van een kind. Het kindgebonden budget(=en ‘alleenstaande ouderkop’) komt niet in mindering op de behoefte van het kind. Het kindgebonden budget wordt wel opgeteld bij het inkomen van de vrouw(ervan uitgaande dat vrouw rechte heeft op kinderalimentatie).

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 120,- en € 170,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 25 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage.

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnumer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Velsen en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.