noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Beverwijk

Zoekt u een advocaat Beverwijk met ruime ervaring in echtscheidingsrecht, familie- en erfrecht of ontslag- en arbeidsrecht, dan kan Wingen Advocatuur, advocatenkantoor Beverwijk u helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring in bovenstaande rechtsgebieden kunnen wij u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek helder adviseren over uw conflict. Onderstaand vertellen wij u graag meer over onze werkwijze. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen om uw zaak te bespreken.

De werkwijze van onze advocaten in Beverwijk

U bevindt zich in een conflict, dit is zeer vervelend. Het is belangrijk dat u hier zo snel en zo goed mogelijk uitkomt. Onze werkwijze is hier volledig op ingericht. Allereerst is het belangrijk dat geen verder contact met de tegenpartij hebt voordat u een juridisch adviesgesprek met onze advocaten in Beverwijk hebt gehad. Uw woorden, maar ook uw acties kunnen u in uw conflict in de problemen brengen, advies van een jurist is essentieel. Wij plannen dit adviesgesprek met onze advocaat in Beverwijk en omgeving zo snel mogelijk, meestal binnen enkele dagen in. Tijdens dit gesprek vertelt u uw verhaal en bepalen wij uw juridische positie. Dit is het belangrijkste advies dat u in deze situatie kunt krijgen en geeft antwoord op de vraag: “Wat zijn uw mogelijkheden?”

Hoe kan ons advocatenkantoor nabij Beverwijk u helpen?

Na het adviesgesprek, waar geen kosten of verplichtingen aan verbonden zijn, weet u waar u in uw geschil staat. Bovendien weet u dat u er niet alleen voor hoeft te staan, u kunt vertrouwen op de hulp van onze advocaten in regio Beverwijk. Na het gesprek ontvangt u van ons een offerte waarin wij een begroting van uren en kosten maken. Wij kijken hierbij dat uw financiële belang groter is dan de kosten. Wanneer wij u in uw zaak helpen zullen we altijd zo snel mogelijk op een oplossing aansturen. In uw communicatie met de tegenpartij staat ons advocatenkantoor u bij. Wij staan u in het hele proces juridisch bij. Nogmaals: hoewel het momenteel zo kan voelen, u staat er niet alleen voor. Neem contact met ons op en plan uw vrijblijvend adviesgesprek direct in.

BEVERWIJK is niet ver van Heemstede, alwaar het kantoor van Wingen Advocatuur is gevestigd. Uiteraard kunt u ook kosteloos telefonisch contact zoeken.

Wingen Advocatuur, is gesitueerd aan het einde van de Heemsteedse Dreef. Het adres van de hoofdvestiging is: Camplaan 20a/hoek van de Heemsteedse Dreef.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op o.a. FAMILIERECHT, Scheiding, Alimentatie, en meer dan 10 jaar op het gebied van ERFRECHT. Erfrecht is ingewikkeld en het is steeds vaker nodig een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Ons advocatenkantoor biedt een gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. In een eerste vrijblijvend gesprek zijn uw vragen goed te beantwoorden.

Naast Familierecht zijn wij ook werkzaam in CIVIEL RECHT. U dient dan te denken aan wanprestatie bij Contracten en Aansprakelijkheid bij schadezaken en Ontslag.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53

advocaat@wingenadvocatuur.nl

Kosteloos adviesgesprek

U kunt gebruiken maken van dit kosteloos adviesgesprek doordat u een mail stuurt of gewoon belt. In het algemeen is binnen twee dagen een bespreking mogelijk.

Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke Echtscheiding (over o.a. omgangsregeling, zorgregeling, alimentatiewijziging, zorgregeling,) en op het gebied van Erfrecht kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord.

Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Beverwijk? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 120,- en € 170,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 30 jaar werkervaring in de advocatuur. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage(Deze ligt tussen ongeveer € 200,- en € 850,-).

U kunt onze advocaat, mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnummer (023-528.9962) ook op zijn mobiele telefoonnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Beverwijk en bent u op zoek naar een deskundig maar ook betaalbaar advocatenkantoor. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.