noun_Search_1166289 Created with Sketch.

Advocaat Nieuw-Vennep

U zoekt naar Advocaat Nieuw Vennep om snel en adequaat geholpen te worden in een geschil of conflict. Wingen Advocatuur, advocatenkantoor Nieuw Vennep, heeft meer dan 30-jaar ervaring. In het bijzonder in: Echtscheidingsrecht/Familierecht -en-  Erfrecht/Nalatenschap.

Mr Mark Wingen is een betrokken en gedreven advocaat. U kunt altijd binnen korte termijn een afspraak met ons advocatenkantoor nabij Nieuw Vennep maken. Tijdens deze afspraak, die geheel vrijblijvend en kosteloos is, zal onze advocaat Mark Wingen u direct van advies voorzien. Wanneer u na deze kennismaking onze hulp verder wilt inschakelen, dan heeft u al kennisgemaakt met uw advocaat en hebben wij al een goed beeld van uw zaak en uw positie in het conflict.

Werkwijze advocaat Nieuw Vennep

De werkwijze van onze advocaat voor Nieuw Vennep en omgeving is als volgt. Tijdens de kennismaking komt u langs op ons advocatenkantoor nabij Nieuw Vennep. Deze kennismaking kan ook telefonisch, maar de voorkeur heeft het om de afspraak op ons advocatenkantoor plaats te laten vinden. Tijdens deze afspraak zal de advocaat u vragen stellen over uw zaak om een goed beeld te vormen van uw positie in het conflict en uw mogelijkheden. Hierna zullen wij, wanneer u ons als advocaat wenst in te schakelen, zo snel mogelijk een standpunt innemen naar de tegenpartij. Deze bewezen aanpak zorgt ervoor dat de oplossing sneller kan worden bereikt. Hierna wordt ook duidelijk of er een schikking in zit of dat de zaak verder behandeld moet worden. In vrijwel alle zaken is een snelle afhandeling door beide partijen gewenst.

Kosteloze afspraak met advocaat Nieuw Vennep

Bij Wingen Advocatuur willen we de drempel voor juridische hulp zo laag mogelijk maken. Hoewel voor veel mensen het inschakelen van een advocaat een grote stap is, zou het verkrijgen van juridische hulp dit niet moeten zijn. Ons advocatenkantoor nabij Nieuw Vennep biedt u een kosteloos consult. Wanneer u niet op maandagmiddag kunt komen kan dit ook in de avond op maandag, dinsdag en donderdag. U kunt hiervoor een afspraak maken. Onze kennismaking is voor iedereen toegankelijk en geheel kosteloos. Ook wanneer u daarna toch besluit om geen advocaat in te schakelen, dan heeft u altijd al veel gehad aan ons advies. Kom dus gerust langs of neem contact met ons op.

Nieuw-Vennep ligt dichtbij Heemstede, waar het kantoor van Wingen advocatuur is gevestigd. Omdat Nieuw-Vennep zo nabij gelegen is het voor u eenvoudig om zo nodig een eerste contact te zoeken met ons kantoor. U kunt ook terecht op onze BESPREEKLOCATIE in het centrum van Nieuw-Vennep en wel aan de St Anthoniussstraat 1e.

De HOOFVESTIGING is aan het adres: Camplaan 20a te Heemstede/hoek met de Heemsteedse Dreef. Het kantoor is op 2oo meter gelegen een de uitvalsweg van Cruquius naar Hoofddorp

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op o.a. Familierecht, Scheiding, Alimentatie, Erfrecht. Advocatenkantoor Wingen is gevestigd in Heemstede. Een gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. Naast Familierecht zijn wij ook gespecialiseerd in Ontslagrecht, Huurrecht en Civiel recht.

Het adres van de hoofdvestiging is de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te Heemstede. Gratis parkeren voor de deur.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke Echtscheiding (over o.a. omgangsregeling, zorgregeling, alimentatiewijziging, zorgregeling,) en op het gebied van Erfrecht kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord.

Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Bennebroek ? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 3 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 120,- en € 170,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 30 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage.

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnumer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Nieuw-Vennep en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u misschien van gedachten wisselen? Stel uw vraag via ons formulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis juridisch adviesgesprek

(gratis adviesgesprek bedraagt 45 minuten)

    Wij gaan zuinig met je gegevens om, maar zijn verplicht te vragen of je akkoord gaat met onze privacyverklaring.