Haarlem  is direkt verbonden aan Heemstede. Ons kantoor, Wingen Advocatuur, is gesitueerd aan het einde van de Heemsteedse Dreef, richting Hoofddorp  Wij hebben een CONSULTADRES aan de Hendrik Figeeweg 1 te Haarlem. Omdat Haarlem praktisch één geheel vormt met Heemstede worden wij door vele rechtzoekenden uit Haarlem benaderd.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op o.a. Familierecht, Scheiding, Alimentatie, Erfrecht.  Advocatenkantoor Wingen heeft zijn hoofdvestiging in Heemstede. Een gratis gesprek ook in avonduren is mogelijk. Naast Familierecht zijn wij ook gespecialiseerd in Ontslagrecht, Huurrecht en Civiel recht.

Het adres van de hoofdvestiging is de hoek van de Heemsteedse Dreef, adres: Camplaan 20a te Heemstede. Gratis parkeren voor de deur.

Bereikbaarheid

023-528 96 62 of 06-432 129 53
advocaat@wingenadvocatuur.nl

Advocaat Haarlem, Gratis adviesgesprek

Wij bieden een kosteloos adviesgesprek aan van 45 minuten. Het voordeel daarvan is dat mr Mark Wingen, advocaat, dan kan beoordelen of u een probleem heeft dat door hem kan worden opgelost. Indien u dat wenst kan er ook in de avonduren een afspraak worden gemaakt, tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Inloopspreekuur

Op maandagmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur bent u welkom op ons inloopspreekuur. Maandagavond tussen 19.00 en 20.30 uur is ook mogelijk als u vantevoren een mail stuurt of belt. Uw vragen over bijvoorbeeld een mogelijke echtscheiding (omgangsregling, alimentatiewijziging) en problemen met uw werkgever (dreigend ontslag) of uw ondernemersvraag (wanprestatie), kunnen dan in een vroeg stadium worden beantwoord. Als u dat wenst kunt u vooraf een afspraak maken door een mailtje te sturen, zodat uw tijd gereserveerd is.

Werkwijze

Wij geven heldere adviezen in duidelijke taal en bieden rechtshulp op maat. Wij zullen er eerst voor zorgen dat u het probleem goed begrijpt en hoe wij u kunnen helpen voordat wij voor u aan de slag gaan. Een goed contact met cliënten is belangrijk voor een gedegen aanpak van uw probleem. Bent u woonachtig in Bennebroek ? Dan kunt in een voorkomend geval (vrijblijvend) advies inwinnen bij Wingen Advocatuur door gebruik te maken van ons spreekuur!

Als dat nodig is verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Rechtsgebieden

Wingen advocatuur is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Bent u op zoek naar een betaalbare advocaat, die hart voor de zaak heeft, betrouwbaar en betrokken is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Mr Mark Wingen is gedreven en zoekt altijd naar een praktische doelmatige oplossing.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij een groot aantal diensten aan. Wij hebben veel ervaring op de volgende 5 hoofdspecialismen. Deze rechtsgebieden zijn:

Echtscheidingsrecht & Familierecht:

Erfrecht:

Ontslag- en arbeidsrecht:

Huurrecht:

Civiel recht:


NIEUWS KINDERALIMENTATIE

Op 19 oktober 2015 heeft de Hoge Raad uitspraak over het kindgebonden budget bij de berekening van de kinderalimentatie, namelijk of deze moet worden afgetrokken van de behoefte van de kinderen, zodat de alimentatie lager wordt ? Of moet dit worden bijgeteld bij het eigen inkomen van de ouder die het kindgebonden budget ontvangt?

De Hoge Raad heeft beslist dat de huidige richtlijn gewijzigd moet worden en dat het kindgebonden budget moet worden opgeteld bij het inkomen van de ouder en niet in mindering moet worden gebracht op de behoefte. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat alle bijdragen die vanaf 1 januari 2013 zijn vastgesteld, opnieuw moeten worden berekend.

Redelijke Tarieven

De tarieven van Wingen advocatuur zijn redelijk: Tussen de € 100,- en € 150,- (excl. 21% BTW) per uur. U krijgt altijd vooraf een kostenbegroting. Een vaste tariefafspraak vooraf is mogelijk. Dit relatief lage tarief kunnen wij bieden door lage kantoorkosten, een doelmatige wijze van werken en 25 jaar werkervaring in de advocatuur. Ook weet u door het kosteloos adviesgesprek vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging (overheid betaalt kosten) dan zal altijd een aanvraag worden ingediend. U betaalt dan een vaste eigen bijdrage.

U kunt mr Mark Wingen, naast het vaste telefoonnumer (023-528.9962) ook op zijn mobiel telefoonnnummer (06-4321.29. 53) bereiken. Het is belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van het verloop van uw zaak. Online wordt u altijd geïnformeerd over de stand van zaken. Woont u in Bennebroek en bent u op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar advocatenkantoor neemt dan vrijblijvend contact met ons op.